Pomoč & Informacije

Pokličite nas

051 899 997

Pošljite nam
vprašanje po emailu

info@vezenjegs.si

BMA d.o.o., Litija

Na Dobravi 8

1270 LITIJA

DŠ: SI78850258

PE VEZENJE GS

Gabrovka 1

1274 GABROVKA

Informacije o dostavi

Kako dobim naročene artikle?

 

Naročene artikle Vam lahko preko pogodbene dostavljalne službe dostavimo na vaš naslov, možen pa je tudi brezplačen osebni prevzem na sedežu podjetja.

 

Način in naslov dostave izberete ob naročilu.

 

 

Dostava na naslov

 

Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na naslov drugačen od naslova plačnika.

V primeru, da prejemnika (ob dostavi preko Pošte Slovenije) ni bilo na vpisanem naslovu, prejemnik prejme v nabiralnik obvestilo o pošiljki, ta pa bo počakala v najbližji poslovalnici pošte (označena v obvestilu).

 

Kdo mi bo dostavil pošiljko?

 

Blago naročeno v spletni trgovini dostavljamo s pogodbeno dostavnimi službami. Trenutno so to Pošta Slovenije, UPS SLovenija, DPD Slovenija in GLS Slovenija.

 

Kdaj dobim naročene artikle?

Rok dobave izdelkov je ponavadi 2-4 dni, žal pa je odvisen seveda od dobavitelja posameznega artikla. Če se se dodatno odločite še za tisk ali vezenje, se dobavni rok podaljša za čas, ki je potreben za dodelavo, to je dva do šest delovnih dni..

 

Če ob naročilu katerega od naročenih artiklov trenutno ni na zalogi, bo pošiljka odpremljena v najkrajšem možnem času, to je tisti dan, ko bodo artikli na zalogi pri nas v skladišču. 

 

V primeru, da so poleg takoj dobavljivih izdelkov v vašem naročilu tudi izdelki, na katere bi čakali dalj časa, Vam lahko ponudimo ločeno pošiljanje izdelkov. O tem Vas obvestimo po e-pošti ali po telefonu.

Status vašega naročila lahko spremljate v rubriki Račun > Zgodovina naročil.

 

Stroški dostave

Strošek dostave v Sloveniji se obračuna po aktualnem ceniku Pošte Slovenija pri nakupih v vrednosti do 400,00 EUR + DDV.

Ob nakupu nad 400,00 EUR + DDV Vam ponujamo brezplačno dostavo, kjer stroške dostave krije podjetje BMA d.o.o., Litija

Poštnina je enaka, ne glede na količino naročila (1 majica ali 10 majic).