Pomoč & Informacije

Pokličite nas

051 899 997

Pošljite nam
vprašanje po emailu

info@vezenjegs.si

BMA d.o.o., Litija

Na Dobravi 8

1270 LITIJA

DŠ: SI78850258

PE VEZENJE GS

Gabrovka 1

1274 GABROVKA

Pogoji poslovanja

Spolšni pogoji poslovanja

V kolikor ni navedeno drugače, so vse cene v EUR/kos brez 22% DDV.

 

Plačilni pogoji in naročanje

Cene so oblikovane za plačilo po predračunu. Pri naročilu večjih količin se dogovorimo za dodaten popust. Blago lahko naročite brez tiska, s tiskom ali vezenjem. Naročilo lahko pošljete po elektronski pošti, preko spletne trgovine ali se osebno oglasite v naši pisarni. Blago izdamo po prejemu nakazila plačila. Pridržujemo si pravico do spremembe cene izdelkov brez predhodne najave.

 

Pošiljanje vzorcev

Vzorce pošiljamo po prejetem plačilu, nekaj vzorcev si lahko ogledate v razstavnem salonu našega podjetja. Prejeti vzorci se ne vračajo.

 

Odstopanja kvalitete

Majhne napake, ki se običajno pojavljajo v prodaji, kot so variacije v kvaliteti, barvi tkanine/materiala, obliki, teži oz gramaturi materiala, designu in so tehnično neizogibne, niso razlog za reklamacijo

 

Lastna dodelava izdelkov

Pred morebitno lastno dodelavo izdelkov (tisk, vezenje, graviranje, itd...) preglejte izdelke, kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

 

Dobava blaga

 

Dobavni rok za naročeno blago, ki je na zalogi, je do štiri delovne dni, za blago, ki ga ni v skladišču pa 3–10 delovnih dni po prejemu plačila. V kolikor se odločite za tiskanje ali vezenje, se za dobavni rok dogovorimo po potrditvi grafičnih predlog. Blago lahko prevzamete osebno ali pa Vam ga pošljemo po Vašem izbranem distributerju. Naročeno blago v vrednosti nad 250,00 EUR brez DDV in brez vrednosti storitve tiska ali vezenja, dostavljamo brezplačno. Minimalne količine naročila artiklov so njihova originalna minimalna pakiranja. Razpakiranja in pakiranja pri nas kupljenih izdelkov ne zaračunavamo. Stroške dobave poravna kupec po uradnem ceniku distributerja (Pošta Slovenije, UPS, DPD, GLS)ob prevzemu naročenega blaga. Poškodbe blaga pri transportu kupec rešuje z distributerjem.

 

Opisi izdelkov, slikovni material in velikosti izdelkov

 

Pri opisih in cenah izdelkov lahko pride do napak zato vam pred nakupom izdelkov svetujemo, da si priskrbite vzorce željenih izdelkov.  Vse prikazane slike izdelkov so simbolične.
Vse navedene mere izdelkov lahko odstopajo od navedenih mer, ki jih najdete v tabelah velikosti. Pred nakupom vam svetujemo, da si priskrbite vzorce željenih izdelkov.

 

Končne določbe

Reklamacije na količino blaga upoštevamo ob prevzemu le tega, na kvaliteto pa 8 dni od prevzema z reklamacijskim zapisnikom. Reklamacija ne velja za potiskano ali izvezeno blago, v kolikor storitev ni bila naročena pri nas. Na morebitne napake v katalogu in možna manjša odstopanja blaga po obliki, velikosti, materialu, barvi... ne moremo vplivati, zato zanje ne odgovarjamo.

Vse spore rešujemo sporazumno, če to ni možno, je za to pristojno Gospodarsko sodišče v Ljubljani.

 

Vračilo/zamenjava blaga

Blago, ki Vam ne odgovarja (razen srajc, obraznih mask in spodnjega perila), lahko v roku 15 dni od prejema pošiljke vrnete (nepoškodovanega, nepotiskanega in v nepoškodovani original embalaži). Zaračuna se poštnina nazaj v Avstrijo/Madžarsko/Nemčijo in 15% vrednosti blaga.

 

Preklic naročila

Preklic oddanega naročila je možen v roku 2 h (dveh ur) od oddaje naročila. Poznejših preklicov ne upoštevamo.

 

Neprevzeti paket

Kupec je po Obligacijskem zakoniku naročen paket dolžan prevzeti in plačati odkupnino. V primeru neprevzetega paketa stranki zaračunamo stroške neprevzetega paketa (9,00 EUR + stroške vrnitve paketa) in pogodbeno kazen v skupni višini: -12 evrov za naročila do 50 EUR + ddv. -25 evrov za naročilo nad 50 EUR + ddv -50 EUR za naročilo nad 100 EUR + ddv -80 evrov za naročilo nad 200 EUR + ddv Naročnik se lahko pogodbeni kazni izogne z vnovično dostavo povečano za stroške vrnitve pošiljke in nove dostave. V primeru lažnih naročil bomo IP naslov predali v nadaljnjo obravnavo kot zlorabo.

 

Izdaja računa

Po oddaji naročila v spletni trgovini ali po telefonskem naročilu, boste ob dostavi v paketu prejeli tudi račun na A4 papirju. V kolikor vam blago odpremimo direktno iz skladišč, boste račun prejeli po pošti na vaš naslov.
Na računu so opredeljeni vsi podatki, cena in DDV in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

Vklopi razum zahtevaj račun

 

Varovanje osebnih podatkov

O varovanju vaših osebnih podatkov si lahko preberete na tej povezavi

 

 


 

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov.

 

BMA d.o.o., Litija - PE VEZENJEGS
Gabrovka 1
1274 GABROVKA, SI - SLOVENIJA
ID za DDV: SI78850258
Matična številka: 5739012001

Telefon:
051 899 997


Email: info@vezenjegs.si

Podjetje je zavezanec za plačilo davka na dodano vrednost.