Vezenje na majice
Vezenje na kape
Vezenje na puloverje
Vezenje na softshell jakne
Reference vezenih logotipov

Vezenje na kape

Vezenje na kape

Vezenje na vse vrste kapKvalitetno vezenje na kape

Kape z vezenim logotipom so priljubljena oblika promocije podjetja. Zelo so primerne kadar gre za masovno promocijo podjetja ali dogodka. Kape so cenovno zelo dostopne, saj navadna kape z vezenim logotipom stane že od 1,89 EUR/kos.

Na katere vrste kap mi lahko navezete logotip?

Vezemo na vse vrste kap. V ponudbi imamo več kot sto različnih modelov pletenih, flis in letnih kap: od osnovnih modelov primernih za promocijo do nepremočljivih kap in kap z odsevnimi trakovi primernih kot delovno ali službeno oblačilo za vaše zaposlene. Naša ponudba kap vam omogoča, da si lahko izberete pravo kapo, bi bo ustrezala vašim željam.

Kape z vezenim logotipom vedno pustijo dober vtis

Kape z vezenim logotipom so primerne za različne namene: za podjetja, društva, reklamne namene ali za zasebne namene. Vezenje na vse vrste kap izvajamo v velikih in majhnih serijah - že od 10 kos. Pošljite nam svoj logotip ali skico z vašimi željami za ostalo poskrbimo mi. Poslali vam bomo ponudbo in predogled vezenja. Zagotavljamo vam kvalitetno izvedbo, saj pred izdelavo izdelamo brezplačen vzorec vezenja, ki vam ga pošljemo v potrditev.

 

Izjave zadovoljnih strank o naših izdelkih in storitvah
Pozdravljeni, potrjujem, da smo prejeli vse in se vam hkrati zahvaljujem za odlično sodelovanje, torbe so navdušile naše obiskovalce.
- Petra Božič, Art kino Odeon
Še enkrat bi se vam rada zahvalila za vaše sodelovanje, za vašo ustrežljivost, potrpežljivost in točnost pri naročilu. Želim vam še veliko uspehov naprej in lep pozdrav s Kopra!
- Ester Bevk, SEPŠ Koper
Majice sem prejel včeraj po pošti kot je bilo rečeno z vaše strani. Z majicami smo zelo zadovoljni saj so izredno lepe. V prihodnje se bomo spet slišali saj se odločamo že za novi izgled majic za tekmovanje.
- Damjan Kovačič. PGD Ormož
Pred kratkim smo pri vas naročili majice in vezenje. Z izdelki smo izjemo zadovoljni, polo majice in vezenje res dobro izpadejo. Hvala za sodelovanje
- Jan Tomažič, Digital PlayEground
Pozdravljeni, prejeli smo smo oblačila, na katere ste vezli. Vse "štima" in smo zelo zadovoljni. Hvala tudi za ažurnost, zagotovo se bomo še oglasili.
- Tea Seliškar Otrin, Sinter
Najprej pa bi se vam rad prav lepo zahvalil za izdelke ki smo jih naročili pri vas. Majice so zelo lepe, vezenje je odlično. Naši fantje so bili zelo zadovoljni.Prav gotovo bomo še naročali pri vas.
- Blaž Cerar, PGD Lukovica
Pravkar sem prejela kopalne plašče. Najlepša hvala za Vašo prijaznost, dosegljivost in profesionalnost! Zelo sem zadovoljna. Še enkrat najlepša hvala in veliko poslovnega uspeha,
- Anja Žakelj, Štofla
Spoštovani, naročeno vezenje je bilo profesionalno izdelano in je bila stranka zelo zadovoljna.
Lep in prijeten dan še naprej
- Bojan Pirc, BOPIS
Pozdravljeni, prejete majice in vezenje so nam zelo všeč in smo izredno zadovoljni.
Hvala za odzivnost in lep pozdrav
- Ingrid Omahna, GO TO Automation
Pošljite nam povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec.
Pripravili vam bomo ponudbo in informativni predogled.

Oddajte povpraševanje
*Ime in priimek

Podjetje/Društvo

*E-mail

Telefon

*Sporočilo:

Priloži sliko

.jpg, .png, .pdf, .txt, .doc, .docx, .cdr, .ai, .psd, .bmp, .gif, .eps, .dst, .tap, .rar, .zip
Priloži dodatno sliko

.jpg, .png, .pdf, .txt, .doc, .docx, .cdr, .ai, .psd, .bmp, .gif, .eps, .dst, .tap, .rar, .zip
*GDPR

Zahvaljujemo se vam za povpraševanje. Odgovorili vam bomo v čimkrajšem možnem času!

Po oddaji povpraševanja vas bomo poklicali oz. vam po mailu poslali ponudbo.